Unity Line veerdiensten

Unity Line

Unity Line is een van oorsprong Poolse rederij dat verschillende veerverbindingen verzorgt. De rederij verzorgt routes tussen het Poolse Swinoujscie en de Zweedse havens Ystad en Trelleborg. Deze routes varen over de Baltische Zee, ook wel de Oostzee genoemd. De vloot van Unity Line bestaat uit zeven schepen die zowel passagiers als vracht vervoeren. Met de veerboot kunnen passagiers van Polen naar Zweden reizen en andersom.

Vloot

Unity Line heeft een vrij brede vloot met 7 veerboten. Het absolute vlaggenschip is de Polonia. Andere veerboten uit de Unity Line vloot zijn onder meer de Skania, Wolin, Galileusz, Gryf, Kopernik en Jan Śniadecki.

Routes

Świnoujście (Swinemunde) – Ystad
Ystand – Świnoujście (Swinemunde)
Świnoujście (Swinemunde) – Trelleborg
Trelleborg -Świnoujście (Swinemunde)

Verbindingen en prijzen

MaatschappijVertrekAankomstDuurBoeken
Unity LineVan
Świnoujście (Swinemunde)
Naar
Ystad
Vaartijd
7 uur 30 min
Prijsinfo
Unity LineVan
Świnoujście (Swinemunde)
Naar
Trelleborg
Vaartijd
7 uur 30 min
Prijsinfo

Wil je direct een overtocht boeken?

Over Unity LineExtra informatie over deze rederij

De rederij Unity Line wordt opgericht in 1994 en groeit uit tot een van de grotere rederijen op de transportmarkt van de Oostzee. Zo’n 65% van de vracht dat over de Oostzee gaat is in handen van Unity Line. Omdat de schepen op diverse tijden varen is het voor passagiers erg prettig om zo flexibel hun reis te kunnen plannen. Unity Line verzorgt veerdiensten tussen Polen en Zweden, tussen Świnoujście, Trelleborg en Ystad.

De vloot van Unity Line

De vloot van Unity Line bestaat uit zeven schepen, met de Polania als absoluut vlaggenschip. Deze boot werd in 1995 in gebruik genomen en is nog steeds een van de meest moderne en veilige veerboten op de Oostzee. Andere veerboten in de vloot van Unity Line zijn: Skania, Wolin, Galileusz, Gryf, Kopernik en Jan Śniadecki. Vandaag de dag is er steeds meer interesse in de diensten van Unity Line. Het huidige aantal passagiers per jaar ligt momenteel op 340.000.

ContactTelefoon en email

Telefoonnummer Unity Line

De klantenservice is te bereiken op:
+48 91 88 02 909

Email

Unity Line is bereikbaar per email in het Engels op dit emailadres: rezerwacje@unityline.pl

Deze website gebruikt cookies