DFDS

DFDS is in Nederland met name bekend door de overtochten naar Engeland, maar ook als je naar Scandinavië wil reizen is DFDS een optie. DFDS heeft verbindingen naar zowel Noorwegen als Zweden, alleen vertrekken ze niet vanuit Nederland maar vanuit Denemarken: vanuit Frederikshavn en Kopenhagen naar Oslo in Noorwegen. En vanuit Padilski (Estland) en Klaipeda (Litouwen) naar Karlshamn en Kapellskär in Zweden. Goede opties voor je overtocht naar met name Noorwegen dus.

Vloot

Op de verbindingen naar vanuit Frederikshavn en Kopenhagen naar Oslo varen de twee grote schepen: de PEARL SEAWAYS en de CROWN SEAWAYS. Luxe schepen met genoeg te doen aan boord; er zijn bijvoorbeeld restaurants, je kan er winkelen, en er is genoeg entertainment. Beide schepen zijn 170+ meter en bieden plek aan honderden passagiers.

De overtocht is een nachtovertocht, dus je kan met hut en auto boeken bijvoorbeeld. In het boekingsproces kun je eventuele extra's, upgrades en maaltijden kiezen.

Routes

  • Kopenhagen – Oslo (Noorwegen)
  • Frederikshavn – Oslo (Noorwegen)
  • Paldiski – Kapellskär (Zweden)
  • Klaipeda – Karlshamn (Zweden)

Verbindingen en prijzen

MaatschappijVertrekAankomstDuurBoeken
DFDSVan
Kopenhagen 
Naar
Oslo Noorwegen
Vaartijd
19 uur
Prijsinfo
DFDSVan
Frederikshavn
Naar
Oslo Noorwegen
Vaartijd
10 uur
Prijsinfo
DFDSVan
Paldiski
Naar
Kapellskär Zweden
Vaartijd
8 a 10 uur
Prijsinfo
DFDSVan
Klaipedia
Naar
Karlshamn Zweden
Vaartijd
11 uur
Prijsinfo
DFDS-overtochten

Wil je direct een overtocht boeken?

Over DFDSExtra informatie over deze rederij

DFDS overtochten naar Scandinavië: DFDS verzorgt al jarenlang een veerverbinding tussen Denemarken en Noorwegen en tussen de Baltische staten en Zweden. Wil je dus naar Noorwegen of Zweden op vakantie of rondtrekken door Scandinavië? Dan zijn dit goede overtochten om te overwegen. Met name de overtocht naar Noorwegen is handig voor het Nederlandse publiek. Zeker als je met de auto de overtocht naar Noorwegen wil maken is dit een goede route. Je rijdt dan naar Kopenhagen of Frederikshavn en neemt vanaf daar de boot richting Oslo

Bij een rondreis door Scandinavië kun je optioneel nog naar Zweden en Finland doorreizen en dan via de Baltische staten bijvoorbeeld weer terug.

DFDS naar Noorwegen

Met de veerboot naar Noorwegen kan dus nu goed met DFDS – zo neem je ook gemakkelijk de auto mee op reis en tickets zijn er voor scherpe prijzen. DFDS heeft voor Nederland, Duitsland en bijvoorbeeld België dus een handige overtocht met de vertrekken uit Kopenhagen en Frederikshavn naar Oslo. Voor Zweden is DFDS minder interessant als aanbieder.

Contact DFDSTelefoon en email

Telefoonnummer
De DFDS klantenservice is in het Nederlands te bereiken op: +31 (0255) 54 6666

Email
Stuur uw verzoek naar dit emailadres: nlinfo@dfds.com

pearl-at-sea