TT Line info

Hoewel je misschien zou denken dat TT Line uit Trelleborg komt, gezien de vele verbindingen met deze stad, is deze rederij gevestigd in Lübeck/Travemünde. In de praktijk zal dit voor mensen afkomstig uit Nederland ook de meest praktische vertrekhaven zijn. De andere vertrekhavens liggen immers een stuk verder vanaf Nederland. Vanaf Travemünde reis je eenvoudig per boot naar Zweden, waardoor je een flink stuk rijden in Denemarken omzeilt.

Vloot

De vloot van TT-Line bestaat uit zes veerboten: De MS Robin Hood, MS Nils Dacke, MS Nils Holgersson, MS Peter Pan, MS Tom Sawyer en MS Huckleberry Finn. Passagiers kunnen gebruik maken van deze veerboten om naar verschillende plekken te varen die aan de Oostzee liggen.

Routes

  • Travemünde – Trelleborg
  • Rostock – Trelleborg
  • Świnoujście – Trelleborg
  • Klaipeda – Trelleborg

Verbindingen en prijzen

Ferry maatschappijVertrekAankomstDuurInfo
TT LineVan
Rostock
Naar
Trelleborg
Vaartijd
6 uur 15 min
Prijsinfo
TT LineVan
Klaipeda
Naar
Trelleborg
Vaartijd
16:30
Prijsinfo
TT LineVan
Travemunde
Naar
Trelleborg
Vaartijd
9 uur
Prijsinfo
TT LineVan
Swinemunde
Naar
Trelleborg
Vaartijd
5 uur 55 min
Prijsinfo

Wil je direct een overtocht boeken?

Over TT-LineExtra informatie over deze rederij

Al sinds 1962 verzorgt de Duitse rederij TT-Line verbindingen tussen Duitsland en het zuiden van Zweden. Passagiers kunnen een ticket boeken voor de veerboot die vertrekt vanuit Travemünde in de noordelijke staat Schleswig-Holstein naar het zuiden van Zweden. Vandaag de dag biedt TT-Line vier routes aan vanuit Duitsland naar Zweden en Polen. Dagelijks vertrekken er meerdere veerboten naar deze bestemmingen.

TT-Line wordt in 1962 opgericht in de Duitse stad Lübeck. Hier begint het bedrijf met aanbieden van verbindingen tussen Duitsland en Zweden. Daarna komen er verschillende routes bij. Zo komt er in 1992 een nieuwe verbinding bij: tussen het Duitse Rostock en de Zweedse stad Trelleborg. De meeste recente toevoeging staat in 2014; van het Poolse  Swinoujscie naar Trelleborg.

ContactTelefoon en email

Booking Hotline
De klantenservice is in het Engels te bereiken op:
+49 (0) 4502 801-81

Email
Om via e-mail in contact te komen met TT-Line kun je het beste het contactformulier invullen.